Telefon

+47 411 55 002

Epost

kontakt@sunsetspa.no

Åpningstider

Vi holder åpent etter avtale

PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER

SLIPP TID PÅ BARBERING, RØDE NUPPER OG INNGRODDE HÅR MED LASER

Visste du at kvinner i gjennomsnitt bruker 1500 timer bare på å barbere bena gjennom livet? Og at menn bruker 45 dager på å barbere skjegget? Hvis du ønsker å bruke tiden din på noe annet, er permanent hårfjerning et flott alternativ. I samarbeid med ICON Skin Clinic tilbyr vi hårfjerning både for menn og kvinner, men hårene kan ikke være helt lyse eller grå. Prosedyren utføres med en av markedets mest moderne laser, Soprano Ice Titanium, og varer i gjennomsnitt fra 4 til 8 behandlinger.

HA EN HÅRFRI DAG

En laser hårfjerning fungerer ved at laserlys føres ned i hårroten. Lyset blir absorbert av hårfollikkelen, hvor lyset omdannes til varme. Den konsentrerte energien hemmer rotens evne til å produsere nye hårstrå. Permanent hårfjerning med laser gir en myk hud uten nupper, fri for inngrodde hår og skygger av hårrøtter. Valg av permanent hårfjerning vil spare deg masse tid, og er også et godt bærekraftig valg for miljøet.

VOKSING

Barbere hver dag eller vokse en gang i måned, valget er ditt! Voksing er en effektiv måte å få kroppshår til å bli tynnere, vokse saktere og få huden til å bli silkeglatt. For en vellykket voksing må hår være minst 7 mm lange. Det er vanlig med 4 uker mellom voksing.

BRASILIANSK

490kr

BIKINILINJE

300kr

ARMHULER

240kr

ARMER

380kr

LEGGER

400kr

LÅR

420kr

LEGGER OG LÅR

650kr

OVERLEPPE

200kr

HAKE

200kr

NESEBOR

200kr

RYGG

590kr

BRYST

590kr

MAGE

590kr